top of page
kimroufs_meiran-61.jpg

MEIRAN BAHADIN

De M van M|Power

Ik ben Meiran, 35 jaar, getrouwd en moeder van een zoon (4) en dochter (1)

 

Ik heb 10 jaar gewerkt als manager in de kinderopvang. Sport heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. Jarenlang heb ik gehandbald en sinds 9 jaar doe ik fanatiek aan kracht en conditietraining. Ik vind het heerlijk om mezelf uit te dagen, doelen te stellen, die te halen en weer nieuwe te maken.

In januari 2020 kreeg ik ineens een heel ander doel, namelijk genezen van de ziekte van Hodgkin, Lymfeklierkanker. Uiteraard had ik geen invloed gehad op het verloop van de kanker, dit heb ik over moeten laten aan chemo's en bestralingen. Wel heb ik overal waar kon, de regie genomen en ik weet zeker dat bewegen mij enorm geholpen heeft om zowel fysiek maar ook zeker mentaal sterk te blijven. Desalniettemin heeft de ziekte een diepe emotionele wond achtergelaten en heb ik hard moeten werken om de wond te helen.

Waar ook in tijden van ziekte cliche's het goed doen, heb ik besloten het roer om te gooien en te gaan doen waar ik 100% van geniet. Hieruit is M|Power House ontstaan, mensen begeleiden bij het (weer) fit voelen, zowel fysiek als mentaal. 

Ik ben ervan overtuigd dat je tot veel meer in staat bent dan je zelf denkt en ik help je daar graag bij.

bottom of page