top of page

OVER M|POWER PRE EN POSTNATAAL

Sporten tijdens en na de zwangerschap roept altijd veel vragen op. Wat mag wel nog (heel veel!) en wat is voorlopig even beter om niet meer te doen.

Ik bied trainingen aan voor zwangere vrouwen, vrouwen die recent bevallen zijn en kracht en conditie programma's voor mama's met kinderen van alle leeftijden.

Het doel is om zo fit mogelijk te blijven of worden tijdens de zwangerschap en daarna!

De trainingen zijn te volgen in de gym, buiten, small group of 1 op 1.

Kijk onder in het menu voor de details per programma.

Mocht je meer willen weten of vind je het fijn telefonisch informatie te krijgen dan kunnen we natuurlijk een (beeld)bel afspraak maken!

Het trainingsprogramma richt zich op het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen.

Je hoeft geen ervaring te hebben met krachttraining of sporten in zijn algemeen. 

Mijn opleidingen

PowerMama level 1 en 2

Mamastefit Birth Workers Course

 Sterkher Pre en Postnataal Fitness Coach

Medisch Bevallen

Logo Purple.png

INTAKE

€0,00

We plannen een gratis en vrijblijvend intake gesprek waarbij we je wensen en doelen bespreken en kijken of ik je daarbij kan helpen. Ik sta je graag te woord over welke vraag dan ook dus plan gerust een afspraak in. Vragen over de M|PowerMama lessen zijn telefonisch, de vragen over Personal Training zijn zowel telefonisch als op locatie.

OVERZICHT

Investeer in jezelf

M|POWER MAMA PRE EN POST NATAAL

€142,50
8 weken
Maximaal 10 deelnemers

M|POWER BEVALLINGSVOORBEREIDING

Coming soon

M|POWERMAMA CORE RESTORE

€85,00
8 weken
Maximaal 5 deelnemers

M|POWERMAMA PERSONAL TRAINING

€575,00
10 lessen

M|POWERMAMA PERSONAL TRAINING

€287,50
5 lessen

M|POWER FEMALE

€37,50 / €47,00of €51,50

kimroufs_meiran-101.jpg

PROGRAMMA'S

Empower Yourself

kimroufs_meiran-75.jpg

M|POWERMAMA® FUNCTIONAL FITNESS

Zwangerschapscursus / trainingsprogramma

De M|Power Mama ®

 cursus is er voor vrouwen die tijdens hun zwangerschap zo sterk en fit mogelijk willen blijven óf worden.  Sporten tijdens de zwangerschap kent vele voordelen maar er zijn ook zeker een aantal zaken waar je rekening mee moet houden om klachten en blessures te voorkomen. Ik begeleid je daar graag bij!


Het M|Power Mama ®

 programma is een 8 weeks trainingsprogramma speciaal voor tijdens de zwangerschap.

Tijden het programma hebben we speciale aandacht voor de core, je bekkenbodem, ademhaling en houding. Het is zowel krachttraining als cardio, die je helemaal kan worden aangepast aan ieders niveau. Dus zowel voor de beginnende sporter, als voor de doorgewinterde atleet.

Doordat we ook aandacht geven aan de theorie vergaar je ook veel kennis over je lijf en de veranderingen die het doormaakt tijdens de zwangerschap. Zo leer je waar je alert op moet zijn, hoe je klachten zou kunnen verminderen of zelfs voorkomen.


Groepsgrootte is maximaal 8 deelnemers

kimroufs_meiran-9.jpg

PERSONAL TRAINING/ SMALL GROUP

Persoonlijk trainingsschema

Als je meer behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding kun je ook terecht voor 1 op 1 begeleiding. Dit kan bijvoorbeeld zijn vanwege specifieke klachten, flexibele tijden of wat dan ook.

Het (vrijblijvende ) intake gesprek is gratis.

Ben je met een groepje vriendinnen, zussen, nichten of collega’s zwanger kun je er ook voor kiezen om samen met elkaar te trainen.

Wel zo gezellig!


Tijdens de 1 op 1 of small group gaan we aan de slag met jouw (jullie) persoonlijke doelen middels een programma op maat.

Ik kan je ook helpen met klachten zoals bekkenpijn, incontinentie of een verzakking.


Mijn doel is om jou als (aanstaande) moeder in je kracht te zetten zodat jij je zelfverzekerd voelt voor de bevalling maar ook zeker in het leven als moeder. Je behoudt een gezond gewicht, je werkt aan fysieke en mentale fitheid en je voelt je sterk en krachtig.

Groepsgrootte is maximaal 6 deelnemers.

Starten kan elk moment.

kimroufs_meiran-17.jpg

M|POWERMAMA® FUNCTIONAL FITNESS

(Net bevallen) Moeders

Het M|Powermama® trainingsschema is er voor (pas) bevallen vrouwen die hun training op een verantwoorde manier weer willen oppakken. Ook als je al langer moeder bent maar zwangerschapsgerelateerde klachten hebt zoals incontinentie, een verzakking of een diastase is dit programma zeer geschikt.

Het M|PowerMama Programma is een 8 weeks trainingsprogramma met veel aandacht voor de core, bekkenbodem, ademhaling en houding. We bouwen je kracht en conditie weer op zodat jij na de 8 weken weer klaar bent voor je reguliere sport. We beginnen met een intake waarin we een diastase check uitvoeren en we checken aan het einde of je lichaam klaar is voor high impact trainingen.  Je krijgt ook theoretische informatie zodat je weet waar je op moet letten en wat de rode vlaggen zijn tijdens trainen.

Veel vrouwen willen graag zo snel mogelijk weer ‘in shape’ komen of sporten op het oude niveau. Vergeet echter niet dat je lichaam een enorme prestatie heeft moeten leveren en dat je, net zoals bijvoorbeeld bij een knieblessure, dit langzaam en het liefste onder begeleiding weer moet oppakken.

Groepsgrootte is maximaal 10 deelnemers. Starten kan na 8-10 weken na de bevalling. Wil je voor die tijd al beginnen met opbouwen? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden

kimroufs_meiran-122.jpg

M|POWER KRACHT EN CONDITIE

Voor alle vrouwen

De 12 weken worden ingedeeld in blokken ; ontspanning🧘‍♀️voeding🫒 en mindset 🧠
Het overkoepelende thema is natuurlijk het trainen zelf🙋🏽‍♀️
In de trainingen bouwen we kracht en conditie op of bouwen we dit verder uit.
Je hoéft geen ervaring te hebben met krachttraining!

We trappen af met het thema ontspanning en slaap.
Ik denk namelijk dat je veel beter je voedingspatroon kan aanpakken als je eerst rust kunt aanbrengen in je leven. We gaan kijken wat jouw stresstriggers zijn en waardoor je kunt ontspannen, we laten je kennis maken met ademwerk, we kijken naar je slaaproutine en hoe beïnvloed slaap 😴jouw trainen en eten?

Daarna zullen we je voedingspatroon in kaart brengen en gaan we in kleine stapjes kijken hoe we dat kunnen optimaliseren. Het is dus géén programma om zo snel mogelijk kilo's te verliezen maar we willen een duurzaam voedingspatroon ontwikkelen.

Als laatste gaan we dieper in op de 'valkuilen' en het aanbrengen van routine.

Concreet :
We starten met een individuele intake.
Daarna trainen we 12 weken twee keer per week
Extra : Tijdens de daarvoor bestemde weken hebben we een bootcamp en yogales
Halverwege ongeveer trainen we die week in duo's ipv de groepsles.

Er zijn verschillende presentaties voorafgaand 🎤
- Ademwerk en meditatie
- Voeding
- Krachttraining, de basisprincipes

Verder krijg je een handboek met daarin theoretische informatie over de thema's en als extra;
- Trainen in je cyclus, de zin en onzin.
- De invloed van slaap op je training en progressie
- Je brein

Iedere week krijg je op zondag een challenge en laat je je groep weten of je meedoet die week📲
Dit zijn laagdrempelige oefeningen die je ondersteunen, maar zijn niet verplicht. Natuurlijk is het het allerleukste als je alles mee doet maar dat is simpelweg soms niet haalbaar.
Zoals je ziet is het zoveel meer dan alleen 12 weken twee keer per week trainen en ik heb er ook zóveel zin in😎

kimroufs_meiran-75.jpg

M|POWERMAMA® CORE RESTORE

Herstellen van je spierkorset

Het PowerMama Core Restore Programma is voor alle moeders die recent bevallen zijn (vanaf 6 weken postpartum) maar ook voor vrouwen die nog niet eerder gesport hebben na hun bevalling. Daarnaast is het programma ook geschikt voor vrouwen met een (blijvende) diastase of wanneer je specifiek aandacht wil besteden aan de buikspieren.

Iedere week starten we met een mobility flow, core restore en een W.O.D. ( Workout Of the Day) die steeds iets uitdagender al zijn. We besteden veel aandacht aan je ademhaling, je houding, je bekkenbodem en natuurlijk je kracht en conditie.

Maximaal 4 deelnemers

bottom of page